IObit Software Updater Pro V3.4.0.1902 Full Türkçe İndir

 

IObit Software Updater Pro V3.4.0.1902 Full Türkçe İndir

I

Obit Software Updater Pro Full İndir, Bilgisayarınızda bulunan bütün yazılımları kolay bir şekilde güncelleyebileceğiniz IObit Software Updater Pro programı sayesinde tüm programları en güncel sürümünde kullanacak ve eski yazılımların sisteminize zarar vermesine engel olacaksınız.

IObit Software Updater Yazılım ve programları güncellemeyi her zaman unutan insanlardan biri misiniz ve bunu zor bir görev buluyorsunuz. Hepiniz için, bu sorun IObit Yazılım Güncelleyici kullanılarak çözülebilir. Bilgisayarınızdaki tüm uygulamaları güncel tutmak için tasarlanmıştır.

Bu nedenle, herhangi bir güncelleme olup olmadığını kontrol edebilir ve bir şey varsa, uygulamaları otomatik olarak en son sürüme güncelleyebilir. Ayrıca, popüler uygulamaları farklı amaçlarla indirmek ve yüklemek için de yararlıdır.

Tek tıklama özelliği ile tüm uygulamaları ve programları tek tek manuel olarak güncellemekten sizi kurtarır ve böylelikle zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

IObit Software Updater Temel Özellikleri

Tek Tıkla Güncelleme

Tüm uygulamalarınızı ve yazılımlarınızı tek bir tıklamayla veya merkezi bir konsoldan günceller. Bunun dışında tek bir tıklama ile toplu kurulum da yapmaktadır.

Yüklü Uygulamaların Otomatik Güncellemesi

Bu, tüm uygulamalarınızı güncel tutmak için birincil hedefidir. Bu nedenle IObit Yazılım Güncelleyicisini kurduktan sonra tüm programlarınızı tarar. Ve herhangi bir programın güncellenmesi gerektiğinde, ekranda gösterilecektir.

Ancak, yalnızca popüler uygulamaları desteklediğini unutmayın.

Önerilen Uygulamaları İndirin

Mevcut programları güncellemenin yanı sıra, yeni popüler uygulamaları da önerir. Dahası, sadece önerilerde bulunmakla kalmaz, aynı zamanda bu programları tek tıklamayla indirir ve yükler.

Sistem Geri Yükleme Noktaları Oluşturun

Güncellemeleri yüklediğinizde otomatik olarak bir mağaza noktası oluşturur. Bu nedenle, güncellenmiş sürümle ilgili bir sorun olması durumunda, önceki sürüme geri dönebilirsiniz.

IObit Software Updater güvenli ve kullanımı kolaydır ve uygulamalarınızı güncel tutar. Ayrıca, size zaman kazandırır ve sisteminizi kötü amaçlı yazılım tehditlerinden korur. Ancak hatırlanması gereken en önemli şey, yalnızca belirli programları desteklemesidir.

Vermiş olduğumuz keylerle program full sürüm haline getirebilirsiniz.


AD2AE-A16CA-6973C-FEDT3
73CB3-FB17B-962D7-A8BT3
26CFC-BD186-EDC29-EABB3
C2554-E77C1-EC632-86FB3

Programı aşağıda ki linkten ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İndir

Bütün işlemler bu kadar umarım bu programla beraber bilgisayarınızda ki sorunları ve güncellemeleri kolayca halledebilirsiniz. 😉

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder