Windows 10 20H2 2020 Güncellemesini Update Assistant ile İndirme

M
icrosoft, cihazınız yeni altı aylık güncellemeyi Windows Update aracılığıyla almıyorsa, Windows 20H2'yi (Ekim 2020 Güncellemesi) yüklemek için Güncelleme Yardımcısı aracını güncelledi.


Windows'un 10 , “Update Yardımcısı” bilinmeyen nedenlerle Windows Update aracılığıyla yeni sürümü almıyor bir bilgisayarda indirme özellik güncellemeleri anlamına bir araçtır vedonanımve yazılım yapılandırması yeni sürümle uyumludur. Yardımcı program, Medya Oluşturma Aracı gibidir, ancak fark, yalnızca o anda mevcut olan en son sürüme yerinde yükseltme yapabilmenizdir.

Update Assistant ile Windows 10 20H2'ye Nasıl Yükseltilir?

Yeni ürün hakkında otomatik olarak bir bildirim alana kadar her zaman beklemelisiniz. versiyonancak risklere rağmen hemen yükseltmek istiyorsanız , Microsoft yazılım desteği indirme sayfasından Şimdi Güncelle butonuna tıklayarak Windows 10 20H2 Güncelleme Asistanını indirebilirsiniz.

Yükleyici aygıta indirildikten sonra, aracı başlatmak için Windows10Upgrade9252.exe dosyasına çift tıklayın ve Şimdi Güncelle düğmesine tıklayın.

Windows 10 20H2 2020 Güncellemesini Update Assistant ile İndirme

Cihaz uyumluluk açısından kontrol edildikten sonra, Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesinin en son sürümü indirilmeye başlayacak ve ardından kurulumu tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat düğmesine tıklamanız gerekecek . Genellikle, Güncelleme Asistanını kullanan işlemin tamamlanması bir saatten az sürer.

Zaten Mayıs 2020 Güncellemesini çalıştırıyorsanız, Ayarlar uygulamasındaki Windows Güncellemesini kullanarak yükseltmelisiniz. Bu aracı yalnızca 1909 sürümü, Kasım 2019 Güncellemesi veya önceki bir sürümü çalıştıran bir cihazı yükseltmek için kullanmayı düşünmelisiniz. Ayrıca, devam etmeden önce , yükseltme işlemi sırasında sorunları ve hataları önlemek için bu kılavuzu kullandığınızdan emin olun.

Windows 10'un yeni sürümünü yükseltmek kolay bir süreç olmalı, ancak herhangi bir hatayla karşılaşırsanız, yardım almak için sorularınızı Pureinfotech forumlarına gönderebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi , yükseltmeye devam etmeden önce bilgisayarınızın tam bir yedeğini almanız önerilir.

Bütün işlemler bu kadar umarım herkes için faydalı bir makale yazısı olmuştur.

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder