Mac&Macbook'larda Uygulamaları Kaldırmak İçin En iyi 5 Kaldırıcı Programları

Mac Apps'ı indirmek ve yüklemek oldukça basittir. Ancak, ilişkili dosyalarıyla birlikte onlardan kurtulmak her zaman kolay değildir. Bir Mac programını kaldırmanın en popüler yolu “Çöp Kutusuna Taşı”dır. Ancak, kurulum sırasında yüklenen ekli dosyaları ve verileri kaldırmaz. Bu nedenle, uygulamadan asla tamamen kurtulamayacak ve bu gereksiz dosyaların kapladığı önemli miktarda alanı kurtaramayacaksınız.

Mac kullanıcılar için Kullanımı Kolay En İyi 10 Uygulama Kaldırıcıyı listeliyoruz . Bunlar, birkaç tıklamayla toplu programları silmenize ve onunla birlikte gelen tüm ilişkili dosyaları temizlemenize yardımcı olabilecek Mac için en iyi uygulama kaldırıcıdır.

Uygulamaları Kaldırmak İçin En Popüler Mac Kaldırma Yazılımı


Burada Mac için en iyi kaldırıcıları listeliyoruz, listede belirtilen yazılım kapsamlı özelliklerle birlikte geliyor. Ancak, bir makalenin tamamını gözden geçirmek istemiyorsanız ve bizim görüşümüzü almak istiyorsanız, Advanced Uninstall Manager ile gitmelisiniz. Bilgisayarınızı iyi durumda tutmak için birçok özellikle birlikte gelen özel bir Mac Temizleme Aracıdır. Gelişmiş kaldırıcı modülü , kullanıcıların birkaç tıklamayla istenmeyen Mac uygulamalarından kurtulmasına yardımcı olan böyle bir işlevdir . Ek olarak, Başlangıç ​​Yöneticisi modülünün yardımıyla Oturum Açma Öğelerinden kurtulabilir ve Mac için bu en iyi kaldırıcıyla Mac'inizi optimize edebilirsiniz.

En İyi Mac Uninstaller 2022: Gereksiz Programları Hızla Kaldırın


Advanced Uninstall Manager


Advanced Uninstall Manager, Mac'in istenmeyen uygulamaları kaldırması için kullanımı kolay bir uygulamadır. Tek gereken, Advanced Uninstall Manager'da bir uygulamayı sürükleyip bırakmaktır ve ardından bu uygulama için ilgili dosyaları hızla biriktirecektir. Bu şekilde, uygulamayı ve uygulama önbellek dosyalarını Mac'inizden tamamen kaldırmak kolaydır. Advanced Uninstall Manager, üzerinde bir sekme tutmak için daha önce kaldırılan uygulamaların geçmişini de gösterir. Önemli bir uygulamayı silmekten kaçınmak için, onu Favori Uygulamalar bölümüne ekleyin ve eylemden engelleyin.

Macbooster 8


Adından da anlaşılacağı gibi, Macbooster 8, performansı artırmak için güçlü araçlarla donatılmış bir Mac temizleme uygulamasıdır. Mac'inizi en iyi şekilde çalışacak şekilde optimize etmek ve ayarlamak için temel özellikler seti .   Macbooster 8, Mac için verimli bir uygulama kaldırıcı, sistem temizleyici ve başlangıç ​​yöneticisidir. Kaldırıcı sihirbazı ile sisteminizde yüklü olan tüm uygulamaları gözden geçirebilir ve istenmeyenleri kolaylıkla silebilirsiniz. Ek olarak, oturum açma öğelerini yönetebilir, büyük dosyaları temizleyebilir, gereksiz dosyaları temizleyebilir, kopyaları kaldırabilirsiniz.Mac'te alanı kurtar. Ayrıca, tarayıcılardan gizlilik izlerini kaldırarak ve Mac için kötü amaçlı yazılım taramaları çalıştırarak Mac'inizi istenmeyen çevrimiçi izleyicilerden korumak için etkili bir şekilde kullanılabilir.

Mac&Macbook'larda Uygulamaları Kaldırmak İçin En iyi 5 Kaldırıcı Programları



CleanMyMac X


CleanMyMac uzun süredir teknoloji dünyasında kendine yer edinmiştir. Kuşkusuz , büyük ölçüde Mac için en iyi ve pratik yardımcı programları sağlamak için pazarda lider bir oyuncu haline geldi . Kaldırma programı, tam temizlik için her tür uygulamayı ilişkili dosyalarıyla birlikte kaldırır . Hem ücretli hem de ücretsiz kaldırma hizmetleri sunar. Bu en iyi kaldırıcı Mac'in premium sürümü, Mac'i optimize etmenize ve çevrimiçi tehditlerden korunmanıza olanak tanır. Ayrıca sınırlı özelliklere sahip en iyi ücretsiz Mac kaldırıcı programıdır.

Mac&Macbook'larda Uygulamaları Kaldırmak İçin En iyi 5 Kaldırıcı Programları


CleanMyMac X Download


Table of Contents

Nektony App Cleaner & Uninstaller


Mac için bir başka mükemmel kaldırma yazılımı olan App Cleaner & Uninstaller, istenmeyen uygulamalardan güvenli ve güvenli bir şekilde kurtulmak için harika bir araçtır. Ayrıca, önbellekleri, uygulama destek dosyalarını, tercih dosyalarını kaldırabilir .önemli miktarda disk alanı kurtarın. Mac için böyle bir kaldırıcı uygulaması kullanarak, istenmeyen hizmet dosyalarını silebilir ve uygulamaları ilk durumlarına sıfırlayabilirsiniz. Mac için başka bir ücretsiz kaldırıcı olarak kullanılabilir.



AppDelete


AppDelete, Mac'teki uygulamaları kaldırmak için harika bir programdır. Bununla birlikte, Mac için kaldırıcı ayrıca widget'ları, tercih bölmelerini , eklentileri ve ekran koruyucuları da kaldırabilir . Ayrıca, uygulama aynı zamanda silinen uygulamaların kalan dosyalarından da kurtulur, bu da yalnızca alanı kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda başka sorunları da önler. AppDelete'in akıllı algoritması, işinizi hemen halletmek için dosyaları daha hızlı bulmanıza yardımcı olur.




Sonuç: 


Bunlar, Mac'iniz için en iyi kaldırıcı uygulamalardan bazılarıdır. Bunları deneyin ve istenmeyen uygulamaları ve ilişkili dosyaları sisteminizden sorunsuz bir şekilde kaldırın. Büyük, istenmeyen ve kullanılmayan programları kaldırmak, önemli miktarda depolama alanı &Mac'inizin daha hızlı çalışmasını sağlayın. Birçok Mac Kaldırma Yardımcı Programını karşılaştırdıktan sonra, Advanced Uninstall Manager'ın kullanıcılar arasında en uygun seçenek olduğunu gördük. Yalnızca uygulamaları Mac'ten kaldırmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda ilişkili dosyaları da etkili bir şekilde siler. Oturum açma öğelerini değiştirerek Mac performansını hızlandırmak ve optimize etmek için ek modüllerini kesinlikle kullanabilirsiniz.

Bütün işlemler bu kadar umarım herkes için keyifli ve bir o kadar da fatdalı bir makale yazısı olmuştur. Bizi takip etmeyi unutmayın.😉

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder