Dr.Web Cureit Taşınabilir Anti-Malware Aracı Ücretsiz Full 2022 İndir

Dr.WEB CureIt, bilgisayarınıza bulaşmış olan zararlı yazılımları bularak etkisiz hale getirmek için hızlı tarama yapabilen, Dr.WEB antivirüs motorunu sahip taşınabilir bir anti-malware aracıdır. Karantina bölümüne sahip olması sayesinde zararlı yazılımları silmeden karantinaya alarak da etkisiz hale getirebilmektedir. Virüsler, reklam, casus yazılımları ve diğer tehditleri ortadan kaldırmak için isteğe bağlı sistem taramaları gerçekleştirmek üzere tasarlanmış yardımcı bir güvenlik yazılımıdır. Programın anlık koruması mevcut olmadığı için tam bir bilgisayar koruması sağlamaz. Ancak, sisteminize bulaşmış olan ve diğer antivirüslerin bulamadığı veya temizleyemediği zararlı yazılımları bularak sisteminizden kaldırabilir. Bilgisayarınızda yüklü olan herhangi bir antivirüs programı ile sistem sorunlarına yol açacak bir yazılım çakışması yaşamadan her iki güvenlik programını da çalıştırabilirsiniz. Dr.WEB CureIt, sisteminizdeki ikinci bir güvenlik kalkanı olarak kullanılabilir.

Dr.Web Cureit Taşınabilir Anti-Malware Aracı Ücretsiz Full 2022 İndir


Dr.Web CureIt kuruluma gerek duymaz ve hızlı bir şekilde bilgisayarınızı tarayarak sisteminizdeki tüm zararlı yazılımları bularak temizler. Bilgisayarınıza bulaşmış virüsleri, rootkitleri, truva atlarını, casus yazılımları ve anti-virüs yazılımları tarafından tespit edilemeyen diğer tüm zararlı yazılımları algılar ve yok eder. Dr.Web CureIt anlık korumaya sahip değildir; sadece sistemi tarayıp temizleme amaçlı kullanılabilir. Güncelleme desteği yoktur. Virüs veri tabanını güncellemek istediğinizde programı sitesinden tekrar indirmeniz gerekir. Türkçe dil desteği mevcuttur.

Program Özellikleri


  • Elektronik posta üzerindeki virüsler
  • Ağ üzerinden yapılan indirme işlemlerindeki virüsler
  • İnternet ortamında yayılan virüsler
  • Dosya virüsleri, trojan, spyware, spybot, adware, riskware
  • Şekil değiştirebilen virüsler
  • Keylogger yazılımlar
  • Açık portlar, hacktools, şaka programları
  • Kötü niyetli yazılımlar ve diğer malwareler

Programın desteklediği dillerden bazıları


Rusça, Arapça, Ermenice, Bulgarca, Çince, Almanca, Çekce, İngilizce, Yunanca, Japonca, Fransızca, Farsca, Portekizce, İspanyolca, Ukraynaca, Türkçe, Özbekçe, Norveçce, İtalyanca.

Programı aşağıda ki linkten ücretsiz indirebilir ve kurulum yapmadan Bilgisayarınızı tarayabilirsiniz.

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder