Kms Activation Windows + Office v9.7 İndir

Microsoft Windows ve Office ürünlerinin tüm sürümlerini mükemmel şekilde etkinleştirmek için abbodi1406 's (MDL forumundan) temel alınarak Türkiye'den mephistooo2 tarafından yapılan küçük ve kullanışlı hepsi bir arada çevrimiçi etkinleştirme paketidir. klasik senaryo. Piyasadaki diğer KMS aktivasyon çözümleriyle karşılaştırıldığında şu anda tüm yöntemleri barındıran ve sıfır virüs uyarısı alan en temiz KMS uygulamasıdır.

KMS/2038 & Digital & Online Activation Suite, beş farklı aktivasyon yöntemini içerir: KMS Inject Activation, KMS WinDivert Activation (sağlamlık olmadığı için iptal edildi), Digital Activation, KMS 2038 Activation ve Online (KMS) Activation. Ayrıca, bu komut dosyası/konsol uygulaması, Office 2016 ve 2019 ürünlerinin Perakende sürümünü Volume sürümüne dönüştürmek için de kullanılabilir. Bu komut dosyası uygulaması oluşturulurken, abbodi1406 tarafından yazılan klasik toplu komut dosyasına başvurdu.

Kms Activation Windows + Office v9.7 İndir


Bazı güvenlik programları, KMS/2038 & Digital & Online Activation Suite'i virüslü bir dosya olarak bildirir; bu, KMS'nin öykünme davranışının neden olduğu yanlış bir pozitiftir ( WinDivert ve Dijital Aktivasyon yöntemleri istisnadır, yani virüssüzdür), bu yüzden endişelenmeyin. bunun hakkında. Ayrıca Dijital ve Online Aktivasyon yöntemleri internet bağlantısı gerektirir. Son olarak, bu aracı kullanmaya başlamadan önce, şimdiye kadar kullandığınız diğer KMS çözümlerini kaldırmanız ve virüsten koruma yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmanız gerekebilir.

Program Özellikleri


Aktivasyon Yöntemi Desteklenen Ürünler Aktivasyon Dönemi
Digital Lisans Windows 10/ 11 Kalıcı
KMS38 Lisansı Windows 10/11 Sunucu 2038 yılına kadar
KMS Lisansı Windows 7 (VL)8/8.1/10/Sunucu/Ofis 180 günlük lisans (kalıcı lisans için KMS Görev Takvimi etkinleştirilmelidir)
Çevrimiçi KMS Lisansı Windows 7 (VL)8/8.1/10/Sunucu/Ofis 180 günlük lisans (Kalıcı lisans için KMS Task Scheduling gerekir, bu seçenek scriptte mevcut değildir)



Desteklediği Ürünler


  • Windows 7/8/8.1/10/11 (Tüm sürümler)
  • Windows Server 2008 (R2)/2012 (R2)/2016/2019 (Tüm sürümler)
  • Ofis 2010/2013/2016/2019/2021 (VL)


İçindekiler

Kms Activation Yönetimi Hakkında


Bu yöntem ile sanallaştırılmış KMS sunucusuna bağlantı C:\Windows\system32\dizinindeki “SppExtComObj.exe” dosyasına sağlanarak aktivasyon işleminin gerçekleşmesi sağlanır, böylece işletim sisteminin bağlı olduğu varsayılır. gerçek bir lisans sunucusu.

Virüsten koruma uygulamaları, etkinleştirme dosyalarını kötü amaçlı olarak gösterebilir. Ancak Inject yöntemi %100 temizdir (en azından şimdilik)

Sonuç


Bu makalemizde sizler için Kms Activation ne işe yarar ne gibi faydaları var gibi sorularınıza cevap vermeye çalıştık. Programı aşağıda ki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Umarım herkes için faydalı bir makale yazısı olmuştur.


KMS_Suite.v9.7.TR.zip 2.47Mb

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder