Kampanya: Ücretsiz EaseUS Data Recovery v15.8 Lisans Kodu

Yakın zamanda bilgisayarınızdaki önemli verilerinizi ve dosyalarınızı kaybettiniz ve kurtarmak mı istiyorsunuz? EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı , belgeleri, fotoğrafları, videoları, sesleri, e-postaları, arşivleri ve diğer birçok dosyayı kolayca kurtarabilen çok popüler bir araçtır.

Yazılımın hem ücretsiz hem de ücretli sürümleri mevcuttur. Ücretsiz sürüm bazı temel özelliklerle birlikte gelir ve tek seferde yalnızca sınırlı dosyaları kurtarabilir. Ancak büyük verileri kurtarmak istiyorsanız bu yalnızca EaseUS Veri Kurtarma'nın premium sürümünü kullanarak mümkün olabilir.

EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazını EaseUS veri kurtarma anahtar genini kullanarak kırmaya çalışan birçok kişi var. Temel olarak EaseUS'un güvenlik sistemini atlar ve premium özelliklerin kilidini açan çalışan bir anahtar oluşturur.

EaseUS Data Recovery Nedir?


EaseUS Veri Kurtarma gibi veri kurtarma yazılımlarının yardımcı olabileceği yer burasıdır. Sizin için önemli olabilecek kayıp veya silinmiş dosyaları kurtarmanıza yardımcı olarak zamandan ve hayal kırıklığından tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Önemli dosyalarınızı kaybettiyseniz veya istemeden sildiyseniz, EaseUS Veri Kurtarma'yı denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bilgisayarınızdan veya diğer depolama aygıtlarından çeşitli dosya türlerini kurtarmanıza yardımcı olmak için oluşturulmuştur. Kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü tarama motoru, dosya kurtarmayı zahmetsiz hale getirir.

Kampanya: Ücretsiz EaseUS Data Recovery v15.8 Lisans Kodu

EaseUS Data Recovery Temel Premium Özellikleri


EaseUS Data Recovery'nin premium sürümü, ücretsiz sürümde bulunmayan çeşitli ek özellikler içerir. Bu özellikler şunlardır.

Kayıp verileri kurtarmada daha yüksek başarı oranı: EaseUS Data Recovery'nin pro sürümü, ücretsiz sürümle karşılaştırıldığında daha yüksek başarı oranıyla, kaybolan veya silinen dosyaları kurtarma konusunda daha güçlü ve etkilidir.

Daha geniş bir yelpazedeki dosya türlerini kurtarma yeteneği: Belgeler, fotoğraflar, videolar, ses dosyaları ve daha fazlası dahil olmak üzere daha geniş bir yelpazedeki dosya türlerini kurtarabilir.

Daha büyük dosyaları kurtarma yeteneği: Pro sürümü, yüksek çözünürlüklü videolar ve çok gigabaytlık belgeler gibi ücretsiz sürümle kurtarılamayabilecek daha büyük dosyaları kurtarabilir.

Öncelikli destek: EaseUS Veri Kurtarma'yı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, pro sürümü öncelikli destek içerir ve bu sayede daha hızlı yardım almanıza ve sorunları daha hızlı çözmenize olanak tanır.

Düzenli güncellemeler: EaseUS Data Recovery'nin pro sürümü, en yeni özelliklere ve iyileştirmelere erişebilmenizi sağlamak için düzenli güncellemeler içerir.

Kampanya: Ücretsiz EaseUS Data Recovery v15.8 Lisans Kodu


EaseUS Veri Kurtarma'nın premium sürümü daha geniş bir özellik yelpazesi, daha yüksek başarı oranı ve daha güvenilir bir veri kurtarma çözümü sunar.

Ömür Boyu Lisans Kodu 1

05K-CO5-STY-BAK-KKX-DGZ


Ömür Boyu Lisans Kodu 2

4OS-9H1-GRD-9ZB-KAY-B82






EaseUS Data Recovery Aktivasyon Anahtarı Nasıl Kullanılır?


EaseUS Data Recovery'nin tüm premium özelliklerinden tam olarak yararlanmak istiyorsanız, önce onu etkinleştirmeniz gerekecektir. EaseUS Data Recovery deneme sürümünüzü Premium sürüme etkinleştirmenize yardımcı olacak birkaç adımı burada bulabilirsiniz.

Öncelikle kurulum dosyasını Buradan indirmelisiniz.

Şimdi kurulum dosyasını çalıştırın ve yazılımı sisteminize kurmak için ekrandaki talimatları izleyin.

EaseUS Veri Kurtarma yazılımını başlatın ve   ekranınızın üst kısmındaki Yükselt düğmesine tıklayın.

Şimdi ekranınızda bir açılır pencere görünecektir.

Yükselt düğmesine dokunduğunuzda , EaseUS Veri Kurtarma yazılımı için çalışan bir Aktivasyon Anahtarı  girmeniz istenecektir.

Kampanya: Ücretsiz EaseUS Data Recovery v15.8 Lisans Kodu

Yukarıdaki etkinleştirme anahtarlarından herhangi birini girin ve  Etkinleştir  düğmesine basın.

Bu kadar!! Artık EaseUS Veri Kurtarma yazılımının tüm premium özelliklerinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

EaseUS Veri Kurtarma için %100 Çalışan Lisans Anahtarları


 KDYV-WUYN-JO9R-HSVX-R8SE
DFD84E-RKEI4JE-ERJKEI4-ERLE4OW
ERKEJI-ERJEI4JE-RJKERI4-RJKEI4J1
LYCQ-ME07-769Z-UZKT-S468
JDFLA–3LC03-2115S-D45GO-8TCLS
ERKEJI-ERJEI4JE-RJKERI4-RJKEI4J1
78T65-43WE5-R6TFJ-I5RE5T-4Y65U
76I8Y-6ECRT-VIOEF-RTYKU-T436I8
45RYE-TWD3E-R4T5U-76Y7I-85TGD
  

Sonuç


Bu makalemizde Bilgisayarlarımız için vazgeçilmezi olan EaseUS Data Recovery 3. parti yazılımına ait son versiyonun ömür boyu kullanabileceğiniz lisans kodlarını sizlerle paylaştık. Umarım herkes için faydalı bir makale yazısı olmuştur. Bizi takip etmeyi unutmayın lütfen.

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

About the author

Serkan Gündoğdu
Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder